WELKOM BIJ DIETER CARNEL SCHILDER- & DECORATIEWERKEN

Wij zijn een jong maar zeer dynamisch schilderbedrijf.  Bij ons kunt U terecht voor alle soorten schilderwerken of behang.   Schilderwerken Dieter  Carnel  staat voor ervaring en vakmanschap. Bij ons is onze ‘stiel’ ook onze passie

Wij kiezen  bewust voor een klein team en kleinschaligere projecten om een hoge kwaliteit van afwerking te bieden.

Ook voor uw project  houden we  van een constructieve aanpak.  U mag gerust hoge eisen stellen aan uw uit te voeren werken.  We zoeken actief mee, om tot de beste oplossing te komen die voldoet aan alle wensen en eisen,  van  U als opdrachtgever of van uw architect.

Binnen schilderwerken, buiten schilderwerken en kleine gyproc werken worden met de grootste zorg uitgevoerd.  We  werken elk interieur af tot in de puntjes.  En dit aan zeer competitieve prijzen.

Een geverfde muur kan heel mooi zijn, maar is ook zeer egaal. Voor mensen die houden van een streepje of een bloemetje aan de muur, bieden wij  ook een ruim assortiment wandbekleding. Alle combinaties van geverfde en behangen muren zijn mogelijk, want schilderwerken Dieter Carnel biedt je het totaalpakket voor je interieurproject. Zowel de verfwerken als het behangen wordt met de grootste zorg uitgevoerd

KENNIS & KWALITEIT

We verstrekken gratis advies en werken uw project op tijd af. Uw project wordt eveneens tot in de puntjes afgewerkt.

CONSTRUCTIEVE AANPAK

Wij kiezen voor de constructieve aanpak. Alles is bespreekbaar en oplosbaar. Wij komen altijd de gemaakte afspraken na.

COMPETITIEVE PRIJZEN

Onze prijzen zijn bijzonder competitief. Wij houden rekening met uw budget en streven naar de beste prijs/kwaliteit verhouding.

© Copyright 2017 Schilder en decoratiewerken Dieter Carnel - Raadpleeg ons privacybeleid